Traži

Back To Top

Akcije i Rasprodaje

Kupujte povoljnije

 

 

RASPRODAJA 11.07.2016

Rasprodaja vrijedi od trenutka promjene cijena u online trgovini odnosno od 11.07.2016 do odprodaje zaliha sniženih modela ili do 31.08.2016. Barem 1/4 svih artikala je snižena -40% ili više u trenutku početka rasprodaje. Zamjena ili povrat artikla su mogući usprkos sniženju.

 

POPUST U VISINI 5% - Prijava na E-Novosti

Kada se prijavite na E-Novosti, na e-mail ćete primiti kod za popust u visini od 5%, koji možete kod sljedeće kupnje upisati u kašarici. Popust u visini od 5% će biti odbrojan od konačnog iznosa cijene artikala bez vrijednosti PDV-a.

 

ODPRODAJA ZIMSKE OBUĆE

Odprodaja se nanosi na zimsku obući u kategoriji »Čizme«, snižena obuća je oznaćena značkom »AKCIJA« te starom i novom cijenom. Akcija vrijedi od 11.1.2016, odnosno od objave sniženih cijena, pa do odprodaje zaliha sniženih artikala. 

 

ARTIKLI U AKCIJI

Sniženje artikala u ostalim kategorijama označenih s »Akcija« vrijedi do trenutka promjene cijene, koja je trenutno objavljena u online trgovini.

 

ARTIKLI U OUTLET-u

Sniženje artikala u kategoriji Outlet vrijedi do odprodaje zaliha, a artikli su označeni s »Akcija«. Zalihe tih artikala se ne obnavljaju, stoga su dostupni isključivo brojevi koje možete dodati u košaricu.